Silent Angel Rhein Z1 v2 Zwart (geen harde schijf / 8GB Roon Core)

  • Silent Angel Rhein Z1 v2 Zwart (geen harde schijf / 8GB Roon Core)
Vraagprijs:
€ 1.699,00
Sinds:
Gisteren
Gezien:
2
Aantal keer favoriet:
0
Adverteerder:
Website:
Bezoek de website
Beschrijving:
Focus op het extraheren en zuiveren van de essentie van muziek
Voel de essentie van digitale muziek, laat de muziek het live-effect volledig herstellen en zorg dat je ter plaatse bent!
Op maat gemaakt moederbord voor audio
Aangepast en speciaal moederbord voor audiogebruik. Laag geluidsniveau voor muziekweergave van hoge kwaliteit en het kortste datapad zorgen voor een soepelere en puurdere datatransmissie. Het verbruikt minder stroom en introduceert minder ruis op stroomrails om stabielere USB- en netwerksignalen te garanderen. Het onafhankelijke speciale USB AUDIO-circuit maakt USB AUDIO-verwerking geïsoleerd en krijgt minder interferentie. Als gevolg hiervan is de gegevensoverdracht stabieler en wordt jitter tijdens de gegevensoverdracht verminderd.
Ultra laag CPU-energieverbruik
De Intel Mobile-serie CPU verbruikt een ultralaag stroomverbruik (zo laag als 6W) om elektrische ruis van de CPU te verminderen en het signaal in Rhein Z1 stabieler te maken en te voorkomen dat het audioapparaat in de buurt wordt beïnvloed.
Speciaal ontworpen Power board
Op maat gemaakt en over-ontworpen power board, dat in staat is tot 160W output terwijl Rhein Z1 slechts 40W vereist, levert voldoende stroom aan het moederbord en SSD en zorgt voor een stabiele datatransmissie.
Hoogwaardig chassis gemaakt van Aerospace industriële aluminiumlegering met CNC-verwerking
Compact en ingenieus industrieel ontwerp maken Rhein Z1 tot een kunstwerk. Ventilatorloos ontwerp maakt geen mechanisch geluid. Het uiterlijk van Rhein Z1 behaalde het Chinese patent.
Audio Grade SSD-technologie V2
Het nieuwe ontwerp van de interne opslagkaart biedt pure SSD-kracht, waardoor de transmissieafstand van SATA-signalen slechts 2 cm sterk vermindert (vorige versie is dat wel 18 cm), ondersteunt dubbele SSD, terwijl gebruik wordt gemaakt van een laag stroomverbruik M.2 SATA SSD: de elektrische ruis op de stroomrail in Z1 verminderen, EMI-absorber toegevoegd om M.2 SATA SSD EMI-ruis te verminderen.

Reactieformulier

Klachtenformulier