Michi M8

  • Michi M8
Vraagprijs:
€ 6.600,00
Sinds:
Gisteren
Gezien:
2
Aantal keer favoriet:
0
Adverteerder:
Website:
Bezoek de website
Beschrijving:
De Michi M8 Mono klasse A-compromisloze versterker levert 1.080 Watt in 8 Ohm en een verbazingwekkende 1.800 Watt in 4 Ohm. De ontwerparchitectuur zorgt voor een soepele, nauwkeurige en ontspannen levering van de audio aan zelfs de meest veeleisende luidsprekers met behoud van kritische energie, ritme en timing.
De verbluffende controle en gezaghebbende kracht van de Michi M8 Monoblock-versterker is het resultaat van een perfecte balans tussen wetenschap en kunst en levert 1.080 watt Klasse AB vermogen in 8 ohm en een verbazingwekkende 1.800 watt voor de meest veeleisende 4 ohm luidsprekers. De M8 wordt aangedreven door een paar op maat gemaakte, geluidsarme, in eigen huis gefabriceerde toroïdale transformatoren ondersteund door 4 Britse gepatenteerde spleetfolie, hoogrendement, lage ESR bulkopslagcondensatoren voor impactvolle bas met uitzonderlijke controle onder extreme laadomstandigheden.
Om nauwkeurigheid en zijn onovertroffen prestaties te bereiken, is de M8 uitgerust met een reeks van 32 transistors met hoge stroomuitgang, waardoor de belasting op individuele componenten wordt verminderd en de cruciale energie, ritme en timing tijdens de versterkingsfasen behouden blijven. Muzikale expressie en gedetailleerde verfijning werden verder bereikt door akoestische afstemming van alle kritische componenten en een uitgebalanceerd circuitontwerp.
Een display met hoge resolutie siert het voorpaneel en ondersteunt een piekvermogensmeter of spectrumanalysator. Met XLR- en RCA-ingangen, 2 sets aangepaste Michi-luidsprekerbindingsposten, afstandsbediening en volledig uitgeruste RS232- en Ethernet-verbindingen biedt de M8 ultieme installatieflexibiliteit. Krachtversterking op zijn best in de meest elegante industriële ontwerpen.

Reactieformulier

Klachtenformulier

Laatst bekeken advertenties

Michi M8

Michi M8

€ 6.600,00