Lumin D2 Zwart

  • Lumin D2 Zwart
Vraagprijs:
€ 2.299,00
Sinds:
Gisteren
Gezien:
1
Aantal keer favoriet:
0
Adverteerder:
Website:
Bezoek de website
Beschrijving:
Lumin D2: Dezelfde uitmuntende muzikaliteit in een meer betaalbaar pakket.
Misschien wel het meest verbazingwekkende product in het LUMIN-assortiment. De Lumin D2 is de meest betaalbare manier om alle bekroonde LUMIN-muzikaliteit in uw muzieksysteem te brengen. En dat met behoud van dezelfde streamingfunctionaliteit, een goede Wolfson DAC en een volledig gebalanceerd ontwerp van zijn beroemde broers en zussen, opent de Lumin D2 een wereld van hoge resolutie netwerk- en internetstreaming.
Lumin D2: eigenschappen
De Lumin D2 bezit een snellere processor om DSD128 5.6MHz bestanden af te spelen. De interne stroomvoorziening houdt storing lager en zorgt voor een nettere bekabeling. De D2 is uitgevoerd met Wolfson WM8741 DAC-chips, waarvan 1 chip per kanaal. Gigabit ethernet is aanwezig voor een stabiele netwerkverbinding. Natuurlijk is deze Lumin streamer voorzien van een volledig gebalanceerd ontwerp (evenals de overige leden van de Lumin-familie), inclusief XLR-uitgangen. De compacte behuizing is voorzien van een massief aluminium CNC-voorpaneel en de D2 is leverbaar in zwart en zilver.
Al het goede van LUMIN
De Lumin D2 streamer is voorzien van alle gemakken en eigenschappen die het merk zo geliefd en beroemd hebben gemaakt. Van MQA tot DSD, van FLAC tot WAV, deze Lumin streamer speelt alle bestanden in hoge resolutie voor u af. Met ondersteuning voor TIDAL, Qobuz, Spotify en AirPlay kunt u kiezen uit miljoenen tracks. Met de gratis Lumin App geniet u van de meest eenvoudige manier van browsen, selecteren en afspelen van muziek en bedient u de streamer. En natuurlijk kunt u dit Lumin-product ook gebruiken in combinatie met Roon. 
Enkele highlights:

Wolfson WM8741 DAC
Interne voeding
DSD 128
Volledig gebalanceerd
XLR uitgangen
Tidal High Res
Qobuz High Res
Spotify
Roon
AirPlay
TuneIn
iOS/Android app bediening
PCM 384kHz
DSD Lossless
PCM Lossless, FLAC, Apple lossless, WAV, AIFF

Reactieformulier

Klachtenformulier

Laatst bekeken advertenties

Lumin D2 Zwart

Lumin D2 Zwart

€ 2.299,00