Audiovector R 3 Arreté African Rosewood

  • Audiovector R 3 Arreté African Rosewood
Vraagprijs:
€ 5.625,00
Sinds:
Gisteren
Gezien:
1
Aantal keer favoriet:
0
Adverteerder:
Website:
Bezoek de website
Beschrijving:
R 3
De perfecte evenwichtige audiofiele luidspreker
De R 3-serie is een compacte luidsprekerlijn gebaseerd op een mix van evolutie en nieuwe uitvindingen. Alles wat volgens ons een paar vloerstaande luidsprekers ooit zou moeten bieden, doet de R 3 tot in de perfectie. In de 'partneracceptatiefactor'-grafiek scoort de R 3-serie hoog!
Gepatenteerde door Audiovector ontworpen in-house drivers gemaakt in Denemarken. Handgemaakte Audiovector Air Motion Transformer-tweeters gemaakt met extreme precisie en state-of-the-art kastkwaliteit. Dit maakt deze modellen ongelooflijk sterke presteerders, zoals talloze recensies over de hele wereld getuigen.
Audiovector Freedom is een nieuwe en revolutionaire aardingstechnologie die de door beweging veroorzaakte vervorming van en tussen de aandrijfeenheden in een luidspreker aanpakt. De stromen tussen de chassis worden verwerkt via een nieuwe aparte crossover, die het signaal naar de aarde van uw wandcontactdoos leidt. In tegenstelling tot wat bekend is, veroorzaken deze signalen verkleuring en vervorming tussen de drivers. Door deze te balanceren en te filteren via een aparte filter en door de mogelijkheid te bieden om de speakers op aarde/grond aan te sluiten, bereiken we een schoon, zeer nauwkeurig, aanzienlijk realistischer geluid met een lage ruisvloer. Alleen Arreté-modellen.

Reactieformulier

Klachtenformulier