Audiovector R 1 Arreté Black Stained Ash

  • Audiovector R 1 Arreté Black Stained Ash
Vraagprijs:
€ 3.125,00
Sinds:
30-12-2023
Gezien:
6
Aantal keer favoriet:
0
Adverteerder:
Website:
Bezoek de website
Beschrijving:
Let op: stands worden niet standaard meegeleverd
R 1
Compacte hoogwaardige prestaties
De R 1-serie levert een snelle respons met veel detail en dynamiek. Het ontwerp verwerkt percussies en basnoten gemakkelijk op een schone, wendbare en natuurlijke manier. Deze 2-weg luidsprekers met achterpoort hebben een niet-parallel traandruppelontwerp om interne staande golven te minimaliseren. Met behulp van concepten die zijn afgeleid van hun grotere broers en zussen, de R 6 & R 3-modellen, levert de R 1-serie een nauwkeurig geluidsbeeld met een gevoel van kracht en punch dat hun formaat logenstraft. Deze kleine wonderen laten de luisteraar verlangen naar meer.
Om optimaal te profiteren van de Audiovector-tweeters en de met de hand geassembleerde mid/bas-drivers gemaakt met Aramid Composite-membranen, is de frontplaat smal. Het resultaat is een vloeiende, nauwkeurige geluidsverspreiding - een 'out of the box'-geluid dat ongewenste diffractievervorming tot een absoluut minimum beperkt.
Audiovector Freedom is een nieuwe en revolutionaire aardingstechnologie die de door beweging veroorzaakte vervorming van en tussen de aandrijfeenheden in een luidspreker aanpakt. De stromen tussen de chassis worden verwerkt via een nieuwe aparte crossover, die het signaal naar de aarde van uw wandcontactdoos leidt. In tegenstelling tot wat bekend is, veroorzaken deze signalen verkleuring en vervorming tussen de drivers. Door deze te balanceren en te filteren via een aparte filter en door de mogelijkheid te bieden om de speakers op aarde/grond aan te sluiten, bereiken we een schoon, zeer nauwkeurig, aanzienlijk realistischer geluid met een lage ruisvloer. Alleen Arreté-modellen.

Reactieformulier

Klachtenformulier